faaliyet
galeri5
galeri6

Düzce Üniversitesi Teknoloji Sektörü Semineri

Dernek Başkanımız Sn. Mehmet Selçuk Batal, 17 Mayıs 2022 tarihinde Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu'nun düzenlediği Pusula'22 etkinliği kapsamında "Teknoloji Sektörü" konulu bir seminer vermiştir.

Pusula'22 etkinliğinin ikinci gününde katılımcılarla bir araya gelen Mehmet Selçuk Batal, teknoloji sektörünün gün geçtikçe genişlediğini ve bu alanda çalışacak nitelikli kişilere çok fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, özellikle gençlerin iş ararken önceliği maddiyata vermemesinin daha doğru olacağını vurguladı.

Kişinin öncelikle ne iş yapacağına karar vermesi gerektiğini söyleyen Batal, belirlenen yoldan sapmadan ilerlenmesi tavsiyesinde bulunarak, iş hayatında sabırlı olmanın ve sebat etmenin çok önemli olduğunu, ayrıca iş ahlakının da bu süreçte edinilmesi gerektiğini anlattı.

"Her işi bir acemi heyecanında ama usta kalitesinde yapmamız gerekiyor." diyen Mehmet Selçuk Batal, İngilizce’nin de teknoloji sektöründe çok önemli olduğunu ve mutlaka bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Gösterdikleri ilgi için Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu yöneticilerine, topluluk üyelerine ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.